7.09.2019

NEFRET OYUNU ~ SALLY THORNE

  Kitap Fiyatı: ₺  19,49 [ 01/09/2018 ]  - Kitapyurdu  

 Uzun zamandır okuğum en komik ve en tatlı kitap oldu Nefret Oyunu. Tek kelimeyle bayıldım!😍 Lucy Hutton ve Joshua Templeman çifti kalbimi başarıyla kazandı. Keşke dedim, daha uzun dedim, olsaydı dedim ama yazarı bunu hak görmüş efendim, bize laf düşmez...E o zaman yorumuma başlayayım.


"Aşk da nefret de aynı oyunun aynadan yansımaları gibiydi ve kazanmak zorundaydınız. Neden peki? Kalbiniz ve egonuz için."


 Bexley & Gamin, ekonomik durumları kötüye gidince birleşmeye karar veren iki yayınevi. Şirketin Bexley kısmından gelenler matematiksel tarafı, Gamin kısmından gelenler ise duygusal tarafı temsil ediyor. Lucy Hutton, şirketin Gamin kısmından gelen eş CEO Helene Pascal'ın yönetici asistanı. Joshua Templeman ise Bay Bexley'nin yönetici asistanı. Lucy ile Joshua baş başa karşılıklı masalarda oturarak çalışıyor. Ofislerinin her yeri mermer ve ayna dolu olduğu için birbirlerinin yüzünü görmeden bir saniye bile geçiremiyorlar diyebilirim.
 Joshua ile Lucy'nin problemi ise karşılaştıkları ilk gün Lucy ona gülümsediğinde Joshua'nın küçümseyici bakışlarıyla karşılaşması. O günden itibaren Lucy ve Joshua bir nefret oyununun içine sürükleniyor.

"Eğer bayılırsam ne yapardı? Büyük olasılıkla yere yuvarlanmama müsaade eder ve ardından beni ayağının ucuyla dürtüklerdi." 


 Herkes tarafından sevilen Lucy, Joshua tarafından sevilmediği daha doğrusu hor görüldüğü için ondan nefret ediyor. Hatta Lucy'nin bilgisayarının şifresi bile bununla ilgili: JOSHUADANSONSUZADEKNFRTEDYRM@. Joshua'dan nefret eden ise sadece Lucy değil, neredeyse bütün şirket. Her şeyin üstüne bir de terfi yarışı araya girince rekabet kızı
 Joshua fiziksel olarak etkileyici, uzun boylu, güçlü, katı ve soğuk bir karakter. Ayrıca 'hoş' insanlara karşı da özellikle duyduğu bir tiksinme var. Lucy ise 1,53 boyuyla, kimseyi kıramaması ve esprili diliyle tam bir sevimlilik ve 'hoşluk' abidesi. Peki bu çift nasıl bir araya geldi? Ayrıca olaylar kesinlikle bir araya gelmeleriyle bitmiyor. Hatta yeni bile başlıyor diyebilirim.😊


" "Düğünün nerede olduğunu bile bilmiyorsun."

   "Eğer Kuzey Kore'de değilse geleceğim." "


 Lucy hastalandığında, gerçekten kötü hastalanıyor, Joshua ilgileniyor onunla. Bütün ailesi doktor olan Joshua, abisi Patrick'ten gecenin bir yarısı gelip Lucy'ye bakmasını istiyor. Patrick geldiğinde düğününe Lucy ile gelmesini söylüyor Joshua'ya. Her neyse böylece Lucy, ona borçlanıyor. Tabi bir de üstüne yaptığı birkaç kabalık eklenince Lucy kendini iyice borçlu hissediyor.
 Peki Joshua sütten çıkmış ak kaşık mı? Asla!

 Muhteşem eğlenceli, bayılarak okuduğum, keşke bir sürü kitabı olan bir serinin başlangıç kitabı olsaydı dediğim ve bir günde okuduğum 377 sayfalık bir romantik komedi kitabıydı Nefret Oyunu. Tabiki böyle iyi bir kitabın hemen filmini çekmeye karar verdiler. Bunun iyi bir karar olup olmayacağını göreceğiz ama ben her zaman kitapları filmlere tercih ederim. Başrollerinde Robbie Amell ve Lucy Hale'in olacağı kesinleşti. Sally Thorne filmin 2020'nin ilk aylarında vizyona gireceğini söyledi. Bakalım, hevesle bekliyorum açıkçası.

Thorne'un diğer kitapları hakkındaki yazılarım:


 Bir sonraki kitapta görüşmek üzere.❤ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder