8.08.2021

HİÇBİR ŞEY BİZİ BİR ARADA TUTAMAZ (DEDİKODUCU KIZ 08) ~ CECİLY VON ZİEGESAR

 Mayıs ayı neredeyse bitmiş, haziran ayı kapıya dayanmıştır. Mezuniyet kapıda! Akıllardaki en büyük soru ise: Mezuniyet töreninde kim konuşmacı olacak?

" Elinden geleni yapmıştı. Kaderi başka bir insanın ellerindeydi. "

 Riverside Prep'in (erkeklerin okulu) tek konuşmacı adayı Daniel Humphrey iken Constance Billard'da (kızların okulu) işler biraz daha karışık. Serena ve Blair yine Serena'nın istemediği bir çekişmenin içinde.

" Bir elbise satın almak gibi yapılması gereken çok daha önemli işler varken neden o ikisinden nefret ederek boşa zaman harcayacaktı ki? "

Blair yeni çiftimiz Serena ve Nate'e çok çok çok kızgın. Nate ise iyice uyuşturucuya bağımlı olmuş. Serena ve Nate de sırf Blair onları yakaladığı için sevgili oldukları halde aralarındakinin anlamsız bir şey olmadığını ispatlamak istiyor. Çünkü ikisi de Blair'i anlamsız bir şey için incitmeyecekelerini göstermek istiyor. Oysa gerçekte ilişkileri pek de iyi gitmiyor.

" Bir kez olsun neden başkaları onu kurtarmıyordu? "

 Blair, Brooklyn'deki hayatından sıkılıyor ve Vanessa ile olan dairesinden taşınıp Yale Kulüp'te kalmaya başlıyor. Yale'den yeni mezun olan ve Prenses Diana'nın cenazesine bile katılmış olan Lord Marcus Beaton-Rhodes ile de burada tanışıyor. Lord Marcus onu biraz da olsa sürekli olarak Nate ve Serena'nın ilişkisini düşünmekten uzaklaştırıyor ve Blair'e hayallerinin gerçek olma ümidini veriyor.

" Oysa Jenny şimdi işte orada oturmuş, babasının elinden tutuyor, aslında seneye kendisine neler olacağını merak etmesine rağmen tamamen sakin ve akli dengesi yerindeymiş gibi görünmeye çalışıyordu. "

 Jenny, bütün bunlar olurken bir sonraki yıl gitmek için bir yatılı okul arıyor. Çünkü bir yatılı okula giderse, özellikle de Serena'nın eski okulu olan Hanover Akademi'ye, tıpkı Serena gibi daha havalı olabileceğini düşünüyor. Bu sırada her zaman başarılı olan abisi Dan ise Vanessa'nın Aaron'ı aldatmasına yardımcı oluyor ve Vanessa için olan aşkıyla kendi geleceği hakkında kötü bir karar alıyor.

" Chuck her daim bir pislik olacaktı ve ona tahammül etmesinin tek nedeni o, Blair ve geri kalan takım üyelerinin hepsinin Yetmiş Yedinci Cadde'deki Lenox Hill Hastanesi'nde doğmuş olması ve birlikte dans okullarına gidip yazları aileleriyle birlikte tatile çıkmalarıydı. "

 Kitabın sonuna geldiğimde ben hala Chuck'ın ne zaman (dizideki gibi) olumlu bir gelişme göstereceğini merak ediyorduö. Dizide en sevdiğim karakter olan Chuck'ın kitaplarda fazla yer almaması ve rahatsız edici bir karakter olması beni üzüyor.😓 Sabırla bekliyorum ancak dizi ve kitap arasındaki farklılıkları düşününce belki de kitaptaki Chuck hiçbir zaman değişmeyecek ve hiçbir zaman Blair ile büyük bir aşk yaşamayacak...

1-Dedikoducu Kız (Yorum için tıklayınız.)
2-Beni Sevdiğini Biliyorsun (Yorum için tıklayınız.)
3-Tek İstediğim Her Şey (Yorum için tıklayınız.)
4-Çünkü Ben Buna Değerim (Yorum için tıklayınız.)
5-Ben Böyle Severim (Yorum için tıklayınız.)
6-İstediğim Sensin (Yorum için tıklayınız.)
7-Kimse Daha İyisini Yapamaz (Yorum için tıklayınız.)
8-Hiçbir Şey Bizi Bir Arada Tutamaz (Yorum için tıklayınız.)
9-Anca Rüyanda Görürsün
10-Sana Hiç Yalan Söyler Miyim?
11-Sakın Beni Unutma
12-O Sen Olmalıydın
13-Seni Daima Seveceğim  

 

 Bir sonraki kitapta görüşmek üzere.❤ 




" Beni sevdiğinizi biliyorsunuz. "

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder